Neden kiralık villada tatil
Neden kiralık villada tatil

Günümüzde tüm dünya da olduğu gibi ülkemizde de insanların tatil anlayışlarında ve alışkanlıklarında farklılıklar görmeye başladık. Daha önce oteller tatilde konaklamak için akla gelen ilk seçenekken, son zamanlarda ise ve tatil evlerinde konaklamak popülerlik kazanmıştır. Tatilcilerin tatil tercihlerinde kiralık havuzlu villa ve apart daireleri oteller yerine tercih etmelerinin bir çok sebebi vardır. Aileler,arkadaş grupları,kalabalık seyahate çıkanlar, yeni evlenenler, balayına çıkacaklar oteller yerine neden kiralık yazlık özel havuzlu villa tercih etmeye başladılar isterseniz buna bir değinelim.

Diyelim ki büyük bir ailesiniz ve tatile çıkmak istiyorsunuz. Büyük bir ihtimalle ilk tercihiniz otel olacak, dolayısı ile birden fazla oda için rezervasyon yapmanız gerekecek. Kiralık yazlık villa tercih eden aileler ise, ayrı odalarda kalmak zorunda olmadan tüm eşya, araç ve gereçleri bulabilecekleri ev ortamında, herkesin kendi yatak odasının ayrı olduğu, aynı ortamda olmalarından dolayı güven içinde daha uygun fiyatlarla ve rahat ve özgür bir şekilde tatillerini geçirebileceklerdir. Sadece sizin kullanacağınız alanların olması, size ait özel havuz ve bahçenin ve açık alanların bulunması tatilinizi hem daha özel hem de çocuklarınızın daha güvenli şekilde tatil yapmalarına olanak sağlayacaktır.

Kiralık yazlık villalar sadece geniş aileler için değil, isteyen yeni evliler ya da ikinci balaylarını geçirmek isteyenlerinde yabancı gözlerden uzak tatillerini geçirmelerini istemelerinden dolayı son zamanlardaki en popüler tercihidir. Ayrıca yatak sayılarının fazla olmasından dolayı daha ekonomik olmaları sonucu grup olarak tatile çıkmak isteyenler için de çok daha avantajlı tatil fırsatları sunar. Tüm alet ve gereçleri bulabileceğiniz mutfaklar, geniş açık ve kapalı mekanlar, salonlar, balkonlar ve bahçeler ve verandalar sizlere güzel bir vakit ve tatil geçirmeniz için eşsiz ortamlar sunar. Sadece sizin bulunacağınız yazlık tatil evlerinde kendinizi daha fazla özgür hissedeceksiniz. Kiralık yazlık villanız yada tatil eviniz ister sahillere, sahil beldelerine yakın olsun isterseniz şehir merkezlerinden ve kalabalıklardan uzak yerlerde olsun sizlere eşsiz bir tatil imkanı sunar.

Ayrıca kiralık tatil evlerinde kalarak dışarıda yemek yemek zorunda kalmayacağınızdan dolayı yeme ve içme masraflarınız da azalmış olacak, otellerde olduğu gibi yemek yemek için belirli saatleri yada uzun kuyruklarda beklemek zorunda kalmayacaksınız.

WhatsApp Destek! Whatsapp
Müşteri Temsilcileri
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati : Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Elektirik Ücreti :
Temizlik Ücreti :
Toplam Tutar :
Ön Ödeme :
Girişte Kalan :
UYGUNLUK TAKVİMİ
MüsaitMüsait
DoluDolu
Ödeme BekliyorÖdeme Bekliyor
Giriş-ÇıkışGiriş-Çıkış
Özellik Özellik
Genel Özellikler
Mutfak Bilgileri
Salon Bilgileri
Havuz Bahçe Bilgileri
Şömine
Özel Bahçeli
Full Eşyalı ve Mobilyalı
Isıtmalı Havuz
İnternet Bağlantısı
Jakuzi
Balkon/Deck/Teras
İç Mekan Havuz
Otopark / Park Yeri
Yatak Sayıları
Manzara
Deniz
Dağ
Şehir
Doğa
Bluetooth Ses Sistemi
Engelli Dostu
Sıradışı Mimari
Sauna
Buhar Banyosu
Bebek Yatağı
Özel Havuz